Γαστρεντερολογία ζώων συντροφιάς (σκύλου-γάτας)

Το Κτηνιατρικό Κέντρο Βορείων Προαστίων Vetmedica έχει επιστημονική εξειδίκευση στη Γαστρεντερολογία ζώων συντροφιάς (σκύλου και γάτας) και στις Ενδοσκοπήσεις.

Υποδεχόμαστε γαστρεντερολογικά περιστατικά από τους θεράποντες κτηνιάτρους του ασθενούς σκύλου ή γάτας για δεύτερη γνώμη.

Ιατρικό ιστορικό – Έντυπο παραπεμπόμενων περιστατικών

Τα περιστατικά «δεύτερης γνώμης» είτε παραπέμπονται από συναδέλφους κτηνιάτρους, είτε προσκομίζονται με βούληση του ιδιοκτήτη, θα πρέπει να συμπληρώνουν ένα ιατρικό ιστορικό του ασθενούς ζώου. Έτσι, ο κτηνίατρος της ανάλογης ειδικότητας θα μπορεί να ενημερωθεί περιεκτικά και σύντομα για τα διαγνωστικά βήματα που στο παρελθόν έχουν ακολουθηθεί, τις αιματολογικές εξετάσεις, τα αποτελέσματα του απεικονιστικού ελέγχου και την προγενέστερη φαρμακευτική αγωγή.

Μπορείτε να ζητήσετε από την γραμματεία το σχετικό έντυπο τη στιγμή προσέλευσής σας στην κλινική ή να το συμπληρώσετε ηλεκτρονικά και να το αποστείλετε άμεσα στην κλινική μας ώστε να μας είναι άμεσα διαθέσιμο το ιστορικό του ζώου σας.

Επικοινωνία με επιβλέποντα κτηνίατρο

Σε περίπτωση που το περιστατικό παραπέμπεται από τον επιβλέποντα κτηνίατρο του ασθενούς ζώου, διατηρείται επικοινωνία με τον συνάδελφο σε κάθε βήμα της διαγνωστικής και θεραπευτικής διαδικασίας. Με αυτόν τον τρόπο και εσείς αισθάνεστε ασφαλείς που ο «παιδίατρός» σας είναι ενήμερος και ενεργά συμμέτοχος, αλλά ταυτόχρονα διασφαλίζεται η ορθή επίβλεψη της προτεινόμενης θεραπευτικής αγωγής και η εξέλιξη του περιστατικού.

Εξάλλου η άποψή μας είναι ότι… δύο μυαλά σίγουρα προσφέρουν πάντα περισσότερες λύσεις από ένα!

Ενημερωθείτε για θέματα γαστρεντερολογίας που μπορεί να αφορούν το σκύλο ή τη γάτα σας: